Bidra till en rättvis framtid!

Konsumenter blir allt mer medvetna och väljer rättvist producerade produkter och vi ser att det inte bara är viktigt med den mat man konsumerar. Det blir också allt viktigare för oss att veta om blommor och växter som vi köper har odlats på ett ansvarsfullt sätt. Fair Flowers Fair Plants är konsumentetiketten som ger oss denna garanti.

Att medvetet välja hållbara produkter
Fair Flowers Fair Plants är en etikett som fästs på blommor och växter som kommer från odlare som uppfyller de högsta kraven som rör miljön och anställdas villkor (när det t ex gäller arbetsvillkor, hygien och säkerhet). Denna webbplats innehåller mer information som hjälper dig att medvetet välja hållbara blommor och växter.

Internationellt stöd
Fair Flowers Fair Plants produkter odlas över hela världen och säljs i ett antal länder i Europa. Internationella organisationer för odlare och grossister, fackföreningar, miljö-och människorättsorganisationer har alla spelat en viktig roll i upprättandet av Fair Flowers Fair Plants och de är fortfarande aktiva i genomförandet och utvecklingen av programmet.

Gå med i gemenskapen!
Du kan också göra din del för att hjälpa oss att skapa en bättre livsmiljö. Fortfarande inte övertygad? Gå till vår sida med 10 skäl till varför du bör välja Fair Flowers Fair Plants. Om du har några frågor eller om du behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer gärna att hjälpa dig.